Ontdek

Jouw mogelijkheden

Functiemix
In het Convenant LeerKracht is enkele jaren geleden afgesproken dat het aantal leraarfuncties met een hogere salarisschaal sterk wordt uitgebreid. Wat is op dit moment jouw kans om als leraar promotie te maken naar een functie met een hogere schaal? Ontdek het met de functiescan.

Loopbaanscan
Wat vind jij belangrijk in je baan? Via de loopbaanscan krijg je daarin direct inzicht. De uitslag van de scan kan de start zijn tot het nemen van verdere stappen om het plezier in je werk te vergroten of je te wijzen op nieuwe kansen.

Werkdruk
Werken in het onderwijs is voor velen een passie. Maar het vraagt ook veel van je. Een beetje stress is niet erg. Sterker nog: dat kan je helpen om beter te functioneren. Maar wanneer wordt het te veel? Met behulp van de stresstest blijf je scherp op je gezondheid. Download ook het schema wel/niet verplicht regeldruk inspectie (PDF, primair onderwijs) en hang hem op bij jou op school. Zo weet iedereen op je school welke administratie en toetsen verplicht zijn en welke NIET.

Inspiratieposters NOT2017
Tijdens de NOT kregen wij veel enthousiaste reacties op onze posters in de Energiebaan. Je kunt ze nu gratis downloaden zodat je ze op school kunt printen en ophangen in de personeelskamer of in de klas. Veel plezier ermee!